Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο

Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο

Πόσο επίκαιρος μπορεί να γίνει ένας συγγραφέας; Αν τον βοηθούν οι συγκυρίες, πολύ. Το νέο βιβλίο της Μελίνας Ηλιοπούλου, «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο», στην εποχή που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε όπως το κάναμε παλιά, είναι βάλσαμο. 

Μια αφήγηση εξαιρετική από την Μελίνα που είναι και εκπαιδευτικός και ξεναγός. Και μια υπέροχη οπτικοποίηση με τα σχέδια του Φίλιππου Φωτιάδη.

Το βιβλίο «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο» μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός για όσους επιλέξουν για προορισμό τους την πρωτεύουσα της Βρετανίας, κυρίως όμως αποτελεί ένα βιβλίο γνώσης για ένα φανταστικό ταξίδι από τον καναπέ του σπιτιού σου! Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις Καλέντης.

Ποια είναι η Μελίνα Ηλιοπούλου

Η Μελίνα Ηλιοπούλου γεννήθηκε στο Μπουρούντι. Είναι Κοινωνιολόγος-Ειδική Παιδαγωγός και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Διδάσκει στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 2000 ασχολείται με προγράμματα-μεθόδους διδασκαλίας που αφορούν μαθητές με δυσλεξία, ενώ έχει παρουσιάσει σχετικές εισηγήσεις σε σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια. Παράλληλα, εργάζεται ως ξεναγός έχοντας ταξιδέψει σε πολλές χώρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις