Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Φάρος: Η εκπληκτική αμμόγλωσσα που ανεβάζει την αδρεναλίνη

Φάρος: Η εκπληκτική αμμόγλωσσα που ανεβάζει την αδρεναλίνη

Υπάρχουν πολλά που κάνουν την Ελλάδα να ξεχωρίζει και ένα από αυτά είναι οι αντιθέσεις της και το γεγονός ότι μπορείς να βρεις εκπληκτικά μέρη πολύ κοντά σου χωρίς να το περιμένεις.

Είτε είσαι λάτρης της ηρεμίας είτε της περιπέτειας, το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκεις πάντα τρόπο να περνάς καλα σε αυτή τη χώρα. Μια μικρή γωνιά για τους λάτρεις της αδρεναλίνης βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και συγκεκριμένα δίπλα στη Λαμία. Είναι ο Φάρος ή αλλιώς η αμμόγλωσσα της αδρεναλίνης.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω θα σε κάνει να πάρεις μια γεύση. Ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και φυσικά αξίζει να μπει στη λίστα σου.

Ο Φάρος είναι, όπως είπαμε, μια αμμόγλωσσα μοναδικής ομορφιάς στην ξακουστή παραλία Ράχες πολύ κοντά στη Λαμία. Τι το ξεχωριστό έχει τώρα η αμμόγλωσσα και πρέπει να την επισκεφθείς ειδικά αν σου αρέσει η αδρεναλίνη και τα θαλάσσια σπορ;

Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για Kite Surf όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις