Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φεστιβάλ IMMF 2021: «Μικρός» κινηματογράφος σε ζωντανή σύνδεση

Φεστιβάλ IMMF 2021: «Μικρός» κινηματογράφος σε ζωντανή σύνδεση
Φωτογραφία IMMF Poster

Το φεστιβάλ International Micro μ Festival ξεπέρασε μια δεκαετία ζωής και δίνει ραντεβού με το κοινό του, για ενδέκατη χρονιά. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι επιστρέφει με ασφάλεια στις αίθουσες και συναντά τους θεατές από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου από άκρη σε άκρη της Ελλάδας και στο Παρίσι.

Η κεντρική εκδήλωση του φεστιβάλ IMμF 2021, το «ζωντανό» ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα στις 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους στις κινηματογραφικές αίθουσες και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες, οι θεατές στις περισσότερες πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν για πρώτη φορά την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο πρωτοεμφανιζόμενο στο Microμ σπουδαστικό διαγωνιστικό και φυσικά τις ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στην Ελλάδα στο καθιερωμένο διεθνές μέρος του φεστιβάλ.

Τα βραβεία που θα δοθούν στους νικητές του Διαγωνιστικού και του Σπουδαστικού θα είναι αξίας άνω των 4.000 ευρώ και σαν στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επόμενες παραγωγές των κινηματογραφιστών που θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις