Ελλάδα

Φλώρινα: «Το παιδί μου είναι αθώο, λένε ψέματα», λέει η μητέρα του 14χρονου που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το 7χρονο ξαδελφάκι του

«Έχω περάσει πολλά κι εγώ με αυτή την οικογένεια. Για το παιδί μου θα πολεμήσω»

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονου αγοριού απο τον 14χρονο ξάδελφο του σε περιοχή της Φλώρινας. Συγκλονίζουν όσα καταγγέλει το θύμα ενώ η μητέρα του 14χρονου μιλάει στο newsit.gr και ξεσπάει.

Η απίστευτη καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που έχει «παγώσει» τη Φλώρινα, έγινε τις προηγούμενες μέρες απο την οικογένεια του 7χρονου και, σύμφωνα με αυτήν, ο 14χρονος, κατα τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, αλλά και κατά το πρώτο πενθήμερο της νέας χρονιάς, φέρεται να ασέλγησε στον 7χρονο ξάδελφο του ασκώντας του μάλιστα σωματική βία.

Η μητέρα του 14χρονου μιλάει στο newsit.gr και απαντάει στα όσα λέγονται για το παιδί της:

«Δεν έχω καταλάβει τι έγινε. Το παιδί μου δεν έκανε κανένα κακό. Οι γονείς του άλλου παιδιού λένε ψέματα και αν δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά τα δικά τους παιδιά να μην κάνουν παιδιά. Αυτα που λένε ότι το παιδί μου βίασε το άλλο είναι ψέματα. Δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια και δεν θα φοβηθώ.

florinaviasmosxronou

Ο γιος μου ήταν στο σπίτι τις προηγούμενες μέρες. Δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω που ήταν το άλλο παιδί και τι έκανε. Τον ρώτησα τον δικό μου και τον 7χρονο δεν τον είδε καθόλου. Αυτοί που είδαν τον γιο μου να κάνει κακό γιατί δεν έρχονται να το πουν σε μένα; Που το είδαν; Γιατί κρύβονται; Έχω περάσει πολλά κι εγώ με αυτή την οικογένεια. Για το παιδί μου θα πολεμήσω. Το παιδί μου είναι αθώο».

Νωρίτερα, η μητέρα του 7χρονου μίλησε στο newsit.gr και τόνισε:

«Το κακό που έγινε το αντιλήφθηκε πρώτα η γειτόνισσα. Ο ξάδελφος του το έκανε δυό φορές. Μία φορά το καλοκαίρι και μία πρόσφατα. Το παιδί δεν είπε τίποτα αλλά μόλις το μάθαμε πήγαμε με τη γειτόνισσα στην αστυνομία και κάναμε καταγγελία. Στη συνέχεια πήγαμε να το εξετάσει ο ιατροδικαστής. Το παιδί ήταν λίγο πιο ανοιχτός στη νονά του. Εκεί τα είπε πιο εύκολα. Δεν ξέρουμε αν έβαλε κάποιος άλλος να το κάνει».

Σύμφωνα με τους γονείς του 7χρονου, η γειτόνισσα είναι αυτή που είδε τον 14χρονο να ασελγεί σε βάρος του θύματος κάτω απο ένα υπόστεγο (οι δυο φωτογραφίες) που υπάρχει στην αυλή του σπιτιού και αμέσως τους ενημέρωσε και προχώρησαν στην καταγγελία.

Η εξέταση του 7χρονου έγινε με την παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας στη Ρουμανία – «Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδερφός μου πέθανε»
Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα μετά την τραγική είδηση θανάτου 7 Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ, που σκοτώθηκαν στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα...
Ο ένας από τους επτά νεκρούς του δυστυχήματος στη Ρουμανία
Η μοιραία σύμπτωση στην τραγωδία με 7 Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ νεκρούς στη Ρουμανία - Ο επαναπατρισμός των σορών, οι τραυματίες και οι σοκαριστικές εικόνες
Σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στο φως, το συγκεκριμένο σημείο που έγινε η τραγωδία θεωρείται «καρμανιόλα» - Έχουν γίνει εκεί, τουλάχιστον άλλα 3 - 4 πολύνεκρα τροχαία
Τραγωδία στη Ρουμανία
«Περίμεναν πώς και πώς να πάνε να δουν τον ΠΑΟΚ» – «Όλοι είναι κάτω από 30 ετών» λέει φίλος των θυμάτων στο δυστύχημα της Ρουμανίας
«Πήγαιναν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο εξωτερικό» περιγράφει ο άνθρωπος που είδε κάποιους από τους φιλάθλους, λίγες ώρες πριν το μοιραίο ταξίδι
Τροχαίο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία