Ελλάδα

Φοιτητικά συγγράμματα: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τη διανομή τους για το χειμερινό εξάμηνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι φοιτητές καλούνται να δηλώσουν τα συγγράμματα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2022, ενώ η διανομή τους αναμένεται να διαρκέσει έως και τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων, θα ισχύσει αυτή.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Επιπλέον, από σήμερα έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23. Παράλληλα, θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα