Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά πριν τη ρίξει στο γκρεμό – Ζητούσε βοήθεια η 26χρονη

Φολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά πριν τη ρίξει στο γκρεμό – Ζητούσε βοήθεια η 26χρονη

Νέα στοιχεία στο φως για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και της τελευταίες στιγμές της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Τα νέα στοιχεία οδηγούν σε ένα νέο, πρώτο, συμπέρασμα: ότι ο 30χρονος πιθανότατα ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα πριν τη ρίξει απ’ τα βράχια και τη σκοτώσει! 

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε από τα βράχια. Όταν την έσπρωξε στο θάνατο ο 30χρονος σύντροφός της. Τώρα, όμως, οι νέες αποκαλύψεις δημιουργούν νέα δεδομένα. Γιατί φαίνεται πως ο δράστης είχε χειροδικήσει, είχε χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι και μετά την έριξε στα βράχια. 

Είναι η νέα εκτίμηση στην οποία οδηγούνται οι ιατροδικαστές, με βάση την εξέταση της σορού του άτυχου κοριτσιού. Οριστικές απαντήσεις θα δώσουν τα ευρήματα που ζητήθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καυγά την έσπρωξε (δυο φορές), ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε. 

Η 26χρονη έχει θλαστικά τραύματα (μώλωπες) στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, σαν να έχει γρονθοκοπηθεί. Και αυτά είναι χτυπήματα πριν πέσει στη θάλασσα, δηλαδή, δεν προέκυψαν από την πτώση της στα βράχια, όπως οι κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Και αυτό οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος έδειρε το θύμα πριν το σπρώξει στο θάνατο. 

Η ιατροδικαστική υπηρεσία, δεδομένων των παραπάνω, έχει ζητήσει από τις αρχές φωτογραφίες του σημείου όπου έπεσε η 26χρονη. Έτσι, θα μπορέσουν να συγκρίνουν τις εικόνες από το σημείο και από τα τραύματα του θύματος και να καταλήξουν σε ένα οριστικό συμπέρασμα για το τι ακριβώς έγινε. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, όταν ο 30χρονος έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά, λίγο πριν από τον γκρεμό, η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο τρομοκρατημένη και φώναζε βοήθεια. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις