Ελλάδα

Φολέγανδρος: Συγκλονίζουν οι γονείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς – «Της αφαίρεσε τη ζωή με άναδρο τρόπο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις των γονιών της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 30χρονο φίλο της στη Φολέγανδρο.

Η μητέρας της άτυχης γυναίκας μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως «ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της». Αναφερόμενη στον δράστη είπε χαρακτηριστικά πως είναι άνανδρος και αλήτης και ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της. «Δεν τον είχα γνωρίσει, η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μη τις είχε δει πάνω στον έρωτα».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πει κάτι προς τον ίδιο και την οικογένειά του απάντησε οτι «δεν θα ήθελα να πω τίποτα στον ίδιο ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένεια του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ όμως μεγάλωσα δυο παλικάρια και αυτή έναν δολοφόνο.»

«Θα ήθελα να διαχειριστώ με αξιοπρέπεια το θέμα. Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή πιστεύω στους κακούς ανθρώπους.», ανέφερε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη η μητέρα της 26χρονης.

«Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες. Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό , ένας εφιάλτης, η οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση. Ήταν το πρώτο μας παιδί έχουμε κι άλλα τρία παιδιά»

Τέλος, «θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε».

Ο πατέρας της 26χρονης, σε τραγική κατάσταση δήλωσε: «Είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος – Οι συναντήσεις στη Ρόδο και το σχέδιο διαφυγής στο Ντουμπάι
Εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρακολούθηση των μελών της οργάνωσης, η οποία διήρκεσε συνολικά 118 ημέρες, περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Φοροδιαφυγή στο «Χωριάτικο»
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Χλιδή με σουίτες, ακριβή νυχτερινή ζωή, business class και πολυτελή γούστα – «Τους χάρισα 50 χιλιάρικα, νομίζεις με νοιάζουν τα λεφτά»
Ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν «regular» πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσαν στη χλιδή χωρίς να λογαριάζουν το κόστος, όπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 14