Ελλάδα

Φορολογικές δηλώσεις 2015: Ανακοινώνεται παράταση!

Τις επόμενες ημέρες, μπορεί και αύριο, θα ανακοινωθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αφού το ποσοστό των φορολογουμένων που έχει μέχρι στιγμής ανταποκριθεί είναι πολύ χαμηλό.


Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, η παράταση θα είναι έως τις 20 Ιουλίου και θα αφορά μόνο την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων μόνο ένας στους 6 είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική οδό Ναυπακτίας - Ιτέας με 2 τραυματίες: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες
Τραυματίστηκαν δύο από τους τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας για την παροχή ιατρικής φροντίδας
Τροχαίο στη Ναύπακτο