Ελλάδα

Φωτιά – Αχαΐα: Νύχτα κολάσεως – Καλύτερη εικόνα με το πρώτο φως της ημέρας

Πραγματική κόλαση θυμίζουν οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα. Τέσσερα χωριά βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε άμεσο κίνδυνο. Δυστυχώς κάηκαν και σπίτια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλη τη νύχτα Άρλα, Σανταμέρι, Ελαιοχώρι και Ζησιμαίϊκα ήταν σε κατάσταση συναγερμού. Κάτοικοι και πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη για να μην μπει η φωτιά στα χωριά.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, απείλησε περισσότερο την Άρλα όπου χρειάστηκε να γίνει μερική εκκένωση, κυρίως με την απομάκρυνση ηλικιωμένων και παιδιών.

Με το πρώτο φως της ημέρας η εικόνα μοιάζει λίγο καλύτερη, καθώς δεν υπάρχει ενεργό μέτωπό, ενώ τις επίγειες δυνάμεις ξεκίνησαν να βοηθούν και εναέρια μέσα, δύο αεροσκάφη, τύπου Καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

Η εικόνα μπορεί να είναι καλύτερη, ωστόσο υπάρχει άμεσος κίνδυνος αναζωπυρώσεων και για το λόγο αυτό οι δυνάμεις πυρόσβεσης βρίσκονται σε συναγερμό, επιχειρώντας σε σημεία όπου υπάρχουν εστίες φωτιάς με στόχο να περιοριστεί ο κίνδυνος δημιουργίας νέου μετώπου.

Εικόνες καταστροφής

FOC FOC FOC FOC FOC

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=EsylC816o6Y

Φωτογραφίες onairnews, video: patrastimes

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα σταματήσω τον αγώνα», λέει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής το 2024
Ο Γιώργος Καμπαΐλης ανέφερε ότι δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόφαση, του δικαστηρίου για την καταδίκη των 4 κατηγορούμενων για το δυστύχημα στο Πευκοχώρι
Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στην Χαλκιδική
Στον ανακριτή ο φαρμακοποιός και ακόμη 8 άτομα για την παράνομη παραγωγή και διακίνηση επικίνδυνων ουσιών ντόπινγκ
Οι κατηγορούμενοι παρήγαγαν στο παράνομο εργαστήριο, σε υπόγειο φαρμακείου στο Χαλάνδρι, ουσίες ντόπινγκ, χάπια αδυνατίσματος και άλλα επικίνδυνα σκευάσματα που διακινούνταν παράνομα
Χάπια