Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωτιά και σε Σχινιά και Αρτέμιδα!

Φωτιά και σε Σχινιά και Αρτέμιδα!

Φωτιά έχει ξεσπάσει τόσο στον Σχινιά, όσο και στην Αρτέμιδα, με τα πύρινα μέτωπα να ενισχύονται από τους θυελλώδεις ανέμους!

Λίγο μετά τις 23:30 σήμανε συναγερμός για μεγάλη φωτιά στο Σχινιά Μαραθώνα και πιο συγκεκριμένα στα Δικαστικά.

Όλα αυτά την ώρα που πύρινα μέτωπα υπάρχουν και σε Κεφαλονιά και Πάτρα, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να έχουν έναν ισχυρότατο εχθρό: Τους μανιασμένους ανέμους που… έφερε ο “Ξενοφών”, η πρώτη κακοκαιρία του φετινού φθινοπώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίσει το irafina.gr, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ για να βοηθήσουν στην κατάσβεση σπεύδουν και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας όπως και δύο οχήματα του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, συνολικά επιχειρούν αυτή την ώρα 20 οχήματα, 40 πυροσβέστες και 16 άτομα πεζοπόρο, ενώ η πυρκαγιά είναι κοντά σε σπίτια, και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

φωτιά

Φωτιά και στην Αρτέμιδα!

Σαν να μην έφταναν αυτά, νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 26.09.2018, στην οδό Μουσών στην Αρτέμιδα.

Στο σημείο, έσπευσαν δυνάμεις της ΕΟΜΑΚ όπως και της Πυροσβεστικής από το Μαρκόπουλο. Υπενθυμίζεται πως στο ίδιο σημείο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και το βράδυ της Τρίτη.

Σύμφωνα, πάντως, με το ίδιο Μέσο, υπάρχει ήδη λήξη συναγερμού στην Αρτέμιδα.

Τα μέτωπα είναι πολλά, καθώς σε εξέλιξη είναι -όπως προαναφέραμε- και μεγάλη φωτιά στο Σχινιά Μαραθώνα.

Πηγή: irafina.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις