Ελλάδα

Φωτιά σε Δερβενοχώρια, Σαρωνίδα, Λουτράκι: Τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων που «ρίχτηκαν» στη μάχη με τις φλόγες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνέδραμαν και συνδράμουν και αυτές για την αντιμετώπιση των φωτιών σε Δερβενοχώρια, Λουτράκι και Σαρωνίδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στα Δερβενοχώρια διατέθηκαν δύο αεροσκάφη CL-415 των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο αεροσκάφη CL-215, δύο ελικόπτερα Chinook, καθώς και τρεις προωθητές γαιών.

Στη φωτιά που ξεκίνησε από τον Νέο Κουβαρά και εξαπλώθηκε προς Σαρωνίδα, επιχειρούν δύο ομάδες «Δευκαλίων» με συνολικά 22 άτομα και ένα ασθενοφόρο.

Για τη φωτιά στο Λουτράκι διατέθηκαν τρία αεροσκάφη CL-215, δύο αεροσκάφη CL-415, δύο προωθητές γαιών, μία ομάδα «Δευκαλίων» με 11 άτομα και μία ομάδα «Ξενοκράτης» με 8 άτομα.

Επίσης επισημαίνεται το σύνολο των μέσων-μηχανημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται σε ετοιμότητα για διάθεση κατόπιν οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας.

enoples dinameis enoples dinameis enoples dinameis enoples dinameis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ξεσπούν οι συγγενείς του Γιώργου Γιαννόπουλου για την απόφαση μη έκδοσης στην Αυστραλία – «Δεχτήκαμε χαστούκι από την Ελλάδα»
Δεν θα εκδοθεί στην Αυστραλία επειδή είναι Έλληνας πολίτης και επειδή το αδίκημα έχει παραγραφεί στη χώρα, αν υπήρχε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα
Τζέιμς Δαλαμάγκας
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Βρέθηκε σε άλλο αντικείμενο το DNA τρίτου ανθρώπου» λέει η δικηγόρος του 65χρονου Ιταλού
Οι ισχυρισμοί του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον Ιταλό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, αφού στα ξύλινα μέρη του όπλου τα αποτυπώματα διατηρούνται για μήνες και στα μεταλλικά μέχρι έναν χρόνο
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η τελευταία συνομιλία του Σκοπιανού δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη με την σύζυγό του πριν συλληφθεί - «Κρύβομαι, δεν θέλω να πάω μέσα»
Οι αρχές θεωρούν ως κίνητρο της δολοφονίας την «σχέση εξάρτησης» του 43χρονου με τη σύζυγό του - «Θα το πω στη γυναίκα σου» φέρεται να απειλούσε η 45χρονη τον Σκοπιανό
43χρονος