Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Λιοσίων – Ένας νεκρός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα, με έναν άνθρωπο να ανασύρεται νεκρός. 

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Λιοσίων 15. Όταν έφτασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης, εντόπισαν τον άνδρα, νεκρό στον χώρο του υπνοδωματίου του κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νωρίτερα, πριν φτάσει η πυροσβεστική, η αστυνομία απεγκλώβισε από το μπαλκόνι γυναίκα που βρισκόταν στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα τυλιγμένος με σεντόνι, έχει προσαχθεί ο αδερφός του – «Τον κατέσφαξε»
Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το συγκεκριμένο διαμέρισμα - Τα δυο αδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώην αστυνομικοί και αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα
Παγκράτι
15
Οδηγός ταξί απείλησε τέσσερις 17χρονους γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο – Βίντεο ντοκουμέντο
Για μία κούρσα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού έως το λιμάνι του Πειραιά που κυμαίνεται από 11 έως 17 ευρώ, ο οδηγός ταξί τους ζήτησε αρχικά 40 ευρώ και στη συνέχεια 80 ευρώ γιατί είχε... κίνηση
Ταξί
30