Ελλάδα

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

«Όλος ο πρώτος όροφος έβγαζε καπνούς», είπε αυτόπτης μάρτυρας για την φωτιά στην Πάτρα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (15.01.2025) σε διαμέρισμα στην Πάτρα, κινητοποιώντας τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν για θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ιουλιανού στην περιοχή Αγίου Ιωάννα Πράτσικα την Πάτρα και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τις φλόγες, σύμφωνα με το tempo24.

«Όλος ο πρώτος όροφος έβγαζε καπνούς», είπε στο ίδιο μέσο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι ζημιές είναι μεγάλες ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας για προληπτικούς λόγους.

Επί τόπου βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ η κατάσβεση ξεπέρασε σε χρόνο την μισή ώρα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε «μπουκάρει» με όπλο σε μεταφορική ο 29χρονος που σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό στον Νέο Κόσμο - Οι 8 συλλήψεις και οι 17 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο 29χρονος είχε ξυλοφορτώσει υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας πριν 3 χρόνια - Ο διαπληκτισμός έξω από το γυμναστήριο, οι πιθανές κινήσεις του θύματος πριν την καταδίωξη και οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε «ρινγκ»
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο
29
6.500 κεραυνοί έπεσαν πάνω από στεριά και θάλασσα - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη
Σφοδρά φαινόμενα εκδηλώνονται στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας, με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να έχουν προκαλέσει πλημμύρες
Κεραυνοί