Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού! Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επί τόπου

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού! Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επί τόπου
Φωτογραφία InTime News

Φωτιά σε ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού.
Ξέσπασε από μικρή κουζίνα, στον πρώτο όροφο.
Ήταν τόσο πυκνοί οι καπνοί που έφτασαν έως τον έκτο και τον έβδομο όροφο.
Ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο, έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από σχεδόν μια ώρα.
Γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια!

Φωτιά στο ξενοδοχείο Athenaum Palace επί της λεωφόρου Συγγρού 123 ξέσπασε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (05.12.2019).

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από μια μικρή κουζίνα του ξενοδοχείου στον πρώτο όροφο αλλά οι πυκνοί καπνοί έφτασαν έως τον έκτο και τον έβδομο όροφο, προκαλώντας την αίσθηση πως από εκεί είχε ξεκινήσει η πυρκαγιά. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έξι ανθρώπους, δυο από το κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου κι άλλους τρεις με κλιμακοφόρο.

Κάποιοι από τους ενοίκους του ξενοδοχείου κατέβηκαν στο δρόμο με τις πυτζάμες.

Επί τόπου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Νωρίτερα, η μια είχε βγεί στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου με ένα μαντήλι στο πρόσωπο για να μπορεί να αναπνεύσει και ζητούσε βοήθεια, ενώ η δεύτερη εμφανίστηκε σε πλαϊνό παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια.

Δείτε video ντοκουμέντο

Σχεδόν μια ώρα αφού ξέσπασε η φωτιά, οι ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Οι πυροσβέστες κάνουν έρευνα στους χώρους του ξενοδοχείου για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.

Από τη φωτιά μια γυναίκα έχει εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι εικόνες από τη μεταφορά της, είναι συγκλονιστικές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις