Ελλάδα

Φωτιά σε σπίτι στον Βόλο – Κινδύνευσαν τρία άτομα

Οι ένοικοι αντί να βγουν από το φλεγόμενο σπίτι έμειναν μέσα και έκλεισαν τα παντζούρια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (18/12/2024) σε διώροφο σπίτι, στα Κάτω Λεχώνια στον Βόλο ενώ στον χώρο βρίσκονται τρία άτομα.

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά στον Βόλο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις με οχτώ οχήματα, ενώ η πυρκαγιά ξεκίνησε μάλλον από κάποιο μέσο θέρμανσης, πιθανότατα τζάκι ή σόμπα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της ΕΡΤ, δύο γυναίκες που έτυχε να περπατούν σε κοντινό σημείο, αντιλήφθηκαν πως στο σπίτι είχε εκδηλωθεί φωτιά, καθώς είδαν καπνούς και να πετάγονται σπίθες. Άρχισαν να φωνάζουν στους ενοίκους, εκείνοι ωστόσο έδειχναν να μην αντιλαμβάνονται τί συνέβαινε.

Όπως μάλιστα δήλωσαν στην ΕΡΤ Βόλου οι δύο γυναίκες, αντί να βγουν έξω, έκλεισαν τα παντζούρια του σπιτιού παραμένοντας μέσα.

Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα, κι ενώ άμεσα κατέφθασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, τα τρία άτομα βγήκαν εκτός του φλεγόμενου κτιρίου, ενώ η φωτιά πήρε διαστάσεις, καταστρέφοντας ολοσχερώς την στέγη και σε μεγάλο βαθμό το εσωτερικό της οικίας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά, μία ώρα αργότερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 9
Απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας που είχε καταγγείλει ο Σπύρος Μαρτίκας για απάτη – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
Δεν παραπέμπεται σε δίκη για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονταν ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος - Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους κρατούνται στον Κορυδαλλό
Περιπολικό