Ελλάδα

Φωτιά στα Βίλλια – Μήνυμα από το 112 για την εκκένωση του οικισμού Άγιος Γεώργιος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα Βίλλια Αττικής. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών Άγιος Γεώργιος ή Παλαιοχώρι προς την Ψάθα. Επίσης μια ώρα αργότερα οι κάτοικοι του οικισμού Αγία Παρασκευή κλήθηκαν να τον εγκαταλείψουν και να μετακινηθούν προς Ψάθα και Αλεποχώρι.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των Βιλίων, προχώρησε πριν από λίγο η Τροχαία. Ειδικότερα, η κυκλοφορία διακόπηκε στην Ανώνυμη Οδό, από ταβέρνα «Κρύο Πηγάδι» προς οικισμό ‘Αγιο Γεώργιο και στην επαρχιακή οδό Οινόης- Πόρτο Γερμενού από Πόρτο Γερμενό προς Βίλλια.

Στην φωτιά επιχειρούν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 5 ελικόπτερα και 8 αεροπλάνα.

Δείτε τα μηνύματα

https://twitter.com/112Greece/status/1427224753832697857?s=20

https://twitter.com/112Greece/status/1427211104292413443?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλληψη Παλαιστίνιου στην Κρήτη: Η εκπαίδευση στο τζαμί στη Μαλαισία, η παραγγελία για την κατασκευή βόμβας σε κινεζική πλατφόρμα και ο εκβιασμός από τη Χαμάς
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μέλη της Χαμάς εκβίαζαν τον ίδιο με μοχλό πίεσης τη γυναίκα του και το παιδί του που ζουν στη λωρίδα της Γάζας για να εκτελέσει τις εντολες τους
Ο 37χρονος Παλαιστίνιος
«Το ξυλόλιο γέννησε πολιτικούς και η αλήθεια αγωνιστές μέχρι το τέλος» αναφέρει αιχμηρά ο Νίκος Πλακιάς
Ανάρτησή με αφορμή τις πρώτες συνεδριάσεις της δίκης για την τραγωδία και στο πως η τραγωδία στα Τέμπη γέννησε πολιτικούς και θα γεννήσει στο μέλλον κι άλλους
Ο Νίκος Πλακιάς 33