Ελλάδα

Φωτιά στη Ναύπακτο: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συναγερμό τέθηκε η πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην Ναύπακτο κοντά στην περιοχή Αφροξυλιά. Μάλιστα, στην ίδια περιοχή είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και την Τρίτη. 

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση κοντά στον οικισμό Αφροξυλιά Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι φλόγες στις 2 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης πλησιάζουν απομακρυσμένα σπίτια του οικισμού. Ωστόσο, κοντά στις 3 το μεσημέρι, η εικόνα φαίνεται να παρουσιάζει βελτίωση.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 22 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος με δασοκομάντος, έξι αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν δόθηκαν στους διασώστες λεπτομέρειες για την κατάστασή του» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Τι γνωρίζει για την κηδεία
Μέσω του δικηγόρου, η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη ζήτησε διορισμό τεχνικού συμβούλου «που μαζί με τους κρατικούς ιατροδικαστές θα πραγματοποιήσουν τη νεκροψία»
Υπό φύλαξη το ιατρείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μαζωνάκης
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο Μαζωνάκη: Το μηχάνημα πλασταφαίρεσης ήταν σε λειτουργία όταν μπήκαν οι διασώστες - Η κλινική δεν είχε απινιδωτή
«Η πλασμαφαίρεση γίνεται σε νοσοκομείο και όχι σε ιατρείο, η γιατρός δεν είχε ειδίκευση και την κλινική δεν είχαν απινιδωτή» καταγγέλλει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη
Γιώργος Μαζωνάκης