Ελλάδα

Φωτιά στη Ρόδο: Προσαγωγή ενός υπόπτου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου (22.07.2023) μεικτό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και Λιμενικού προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση της μεγάλης φωτιάς που καίει εδώ και πέντε ημέρες τη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε στο χωριό Απόλλωνα και προσήχθη ύστερα από καταθέσεις και μαρτυρίες εθελοντών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιμένουν τα 40άρια μέχρι την Τετάρτη - Το Σάββατο η χειρότερη μέρα του καύσωνα, οι περιοχές που θα είναι «στο κόκκινο»
«Εμμονικός» καύσωνας και αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ασθενών ανέμων - Οδηγίες προστασίας για τους πολίτες
Καιρός 5