Ελλάδα

Φωτιά στη Ρόδο: Προσαγωγή ενός υπόπτου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου (22.07.2023) μεικτό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και Λιμενικού προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση της μεγάλης φωτιάς που καίει εδώ και πέντε ημέρες τη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε στο χωριό Απόλλωνα και προσήχθη ύστερα από καταθέσεις και μαρτυρίες εθελοντών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη στο Ηράκλειο - Βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο»
Το «παρών» στην κηδεία της 46χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαράζ του σπιτιού της, έδωσαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και τοπικοί φορείς, που εξήραν το ήθος και τον επαγγελματισμό της
Κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιννάκη 5