Ελλάδα

Φωτιά στη Ρόδο: Προσαγωγή ενός υπόπτου

Στην προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου (22.07.2023) μεικτό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και Λιμενικού προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση της μεγάλης φωτιάς που καίει εδώ και πέντε ημέρες τη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε στο χωριό Απόλλωνα και προσήχθη ύστερα από καταθέσεις και μαρτυρίες εθελοντών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ – Σταθερά χαμηλή η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 06 με 09 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 15, στα δυτικά τοπικά τους 16 και στη νησιωτική χώρα τους 16 με 17 και στα Δωδεκάνησα τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου
καιρός