Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Φωτιά στη Ρόδο: Στρατός και λιμενικό στη μάχη των απεγκλωβισμών – Δείτε εικόνες

Φωτιά στη Ρόδο: Στρατός και λιμενικό στη μάχη των απεγκλωβισμών – Δείτε εικόνες

Στρατιώτες και άντρες του λιμενικού παίρνουν μέρος στους απεγκλωβισμούς πολιτών. Η φωτιά στη Ρόδο έχει κάνει την κατάσταση στο νησί δραματική…

Με ψύχραιμες και συντονισμένες κινήσεις στρατιώτες και άντρες του λιμενικού βοηθούν μικρούς και μεγάλους να απομακρυνθούν με ασφάλεια. Οι επιχειρήσεις ολοκληρώνονται με επιτυχία χωρίς να κινδυνεύσει κανείς. Η παρουσία τους έπαιξε και παίζει μεγάλο ρόλο στο να μην υπάρξουν απρόοπτα. Λιμενικοί και στρατιώτες βρίσκονταν στις θέσεις τους σε χρόνο ρεκόρ.

Η εκκένωση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων έγινε χωρίς προβλήματα προς ασφαλή παρακείμενα σημεία είτε πεζή είτε με τη συμβολή οχημάτων της Αστυνομίας και του Στρατού, με σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτικά ημερόπλοια και δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας.

Αρκετοί εξ αυτών κατευθύνθηκαν προς την παραλία Λάρδου, για τους οποίους είναι σε εξέλιξη επιχείρηση μετακίνησης με πλωτά του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικά προς την παραλία Καλάθου, όπου υπάρχει μονάδα του Στρατού. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις