Ελλάδα

Φωτιά στη Σταμάτα: Τεράστιες οι καταστροφές που άφησε πίσω της

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στη φωτιά στη Σταμάτα, καθώς η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών.

Ο οικισμός Γαλήνη, ο οποίος χθες το μεσημέρι εκκενώθηκε, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω της φωτιάς και δρομολογείται η αποκατάσταση των βλαβών.

Είναι ακόμα νωρίς να καταγραφούν οι ζημιές, ωστόσο τα σπίτια που καταστράφηκαν υπολογίζονται σε 20 ή 30, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Το βράδυ της Τρίτης (27.07.2021), συνελήφθη ένας μελισσοκόμος για τη φωτιά στη Σταμάτα, η οποία επεκτάθηκε και σε Ροδόπολη και Διόνυσο και είχε ως αποτέλεσμα να καούν περιουσίες και να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας έχει μελίσσια στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά και μάλιστα, βρέθηκαν και τα καπνιστήρια. Ο εν λόγω συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραδέχθηκε πως κάποιες ώρες πριν βρέθηκε στα μελίσσια, αλλά αρνείται πως ξεκίνησε την φωτιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό