Ελλάδα

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Κτίριο τυλίχτηκε στις φλόγες στο κέντρο της πόλης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας (10.06.2024), όταν ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Το κτίριο σύμφωνα με πληροφορίες είναι εγκαταλειμμένο, ωστόσο πολλές φορές σε αυτό κατέλυαν άστεγοι. Η φωτιά σημειώθηκε επί της οδού Μελενίκου κοντά στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα αποπνικτική.

Πρόκειται για μία πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, με το μεγάλο σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή που φτάνει μέχρι και την Καμάρα.

Στο εσωτερικό του κτιρίου δεν υπήρχαν άτομα, ενώ πυροσβέστες περικύκλωσαν το σημείο. Παράλληλα επιχειρούσαν και 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να υπάρχει αναφορά για τραυματίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία