Ελλάδα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Διαψεύδουν πάλι ότι οι φλόγες ξεπήδησαν μετά από έκρηξη μετασχηματιστή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαψεύδονται εκ νέου από τον ΑΔΜΗΕ οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πυρκαγιά στα βόρεια προάστια της Αθήνας (Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές) ξεκίνησε χθες από έκρηξη σε μετασχηματιστή υψηλής τάσης.

Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, αν είχε γίνει έκρηξη στις εγκαταστάσεις του Διαχειριστή, δεν θα ήταν δυνατόν να τεθούν και πάλι σε λειτουργία σήμερα τα ξημερώματα οι γραμμές που βγήκαν εκτός χθες, εξαιτίας της πυρκαγιάς, δηλαδή το διπλό κύκλωμα 400 kV μεταξύ ΚΥΤ Αγίου Στέφανου και ΚΥΤ Αχαρνών και το κύκλωμα 150 kV Άγιος Στέφανος-Χαλκηδόνα-Ολυμπιακό Χωριό.

Τόνιζαν ακόμη, όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η επιθεώρηση που έγινε το πρωί στο δίκτυο έδειξε ότι οι ζημιές από την πυρκαγιά ήταν ελάχιστες και μικρής σημασίας.

Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, προσέθεταν, γίνεται από την Πυροσβεστική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη στο μνημόσυνό του - Ακούστηκε ξανά το «Ώρες Μικρές» σε όλη τη Νίκαια
Μπαλόνια, λουλούδια, ζωγραφιές και αρκουδάκια άφησαν θαυμαστές στον τάφο του Γιώργου Μαζωνάκη - Ακούγονται ξανά σε όλη τη Νίκαια τα τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη
Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος