Ελλάδα

Φωτιά στην Αιόλου: Φόβοι για κατάρρευση τμήματος του κτηρίου – Πέφτουν κομμάτια του στο έδαφος

Συνεχίζει να καίει η φωτιά η οποία ξέσπασε σήμερα (24.04.2023) το πρωί σε κτήριο στην οδό Αιόλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Υπάρχουν, δε, φόβοι για κατάρρευση τμήματος του εγκαταλελειμμένου κτηρίου. Άνθρωποι που βρίσκονται επί της Αιόλου αναφέρουν ότι πέφτουν συνεχώς κομμάτια του. 

Δίπλα στο φλεγόμενο κτήριο βρίσκεται ένα μεξικάνικο εστιατόριο, στου οποίου την οροφή πέρασε η φωτιά αλλά υποχώρησε γρήγορα μετά από άμεση επέμβαση των πυροσβεστών. 

Οι καπνοί που βγαίνουν από κτήριο έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στον δρόμο, ενώ οι Αρχές έχουν κλείσει την οδό Καραγεώργη Σερβίας, από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα καθώς και 1 βραχιονοφόρο όχημα αλλά και 1 κλιμακοφόρο όχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες στρατοπέδευσαν στο μπλόκο της Νίκαιας – 1000 τρακτέρ, σκηνές ψησταριές και σόμπες στην εθνική οδό
Από την Τρίτη αναμένονται νέες αφίξεις από κάθε περιοχή του νομού Λάρισας και από τη Μαγνησία, ενώ οι συμμετέχοντες έκαναν λόγο για «ενότητα και μαζικότητα» που «φοβάται η κυβέρνηση»
Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας
15
Εκλογές δικηγόρων: Ανοιχτές οι κάλπες μέχρι τις 19.00 σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη – Ποιοι βγήκαν από την πρώτη Κυριακή και ποιοι εξελέγησαν μονοκούκι
Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στους δικηγορικούς συλλόγους Αθήνας, Πειραιά...
Εκλογές δικηγορικών συλλόγων