Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: 91 οι νεκροί – Χαροπαλεύουν 6 άνθρωποι στην εντατική

Η λίστα του θανάτου μεγαλώνει. Μια γυναίκα 95 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο Νοσοκομείο υποκύπτοντας στα σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά στο Μάτι της Αττικής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόλις χθες, Κυριακή είχε προστεθεί στη λίστα του θανάτου ένας 85χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το Σάββατο το βράδυ μία ακόμη γυναίκα 55 ετών που νοσηλευόταν έφυγε από τη ζωή.
Αυτή την στιγμή, 36 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 6 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.
Ένα ακόμη άτομο εξακολουθεί να είναι δηλωμένο ως αγνοούμενο.

Δύο σοροί παραμένουν αταυτοποίητες καθώς δεν υπάρχει γενετικό υλικό, ενώ δεν έχουν αναζητηθεί ούτε από συγγενικά τους πρόσωπα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Έφεση για την αθώωση των ψαράδων θα καταθέσει η οικογένεια την Τρίτη
«Δεν είναι αθώοι, αλλά ένοχοι, όπως υποστήριξαν ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του δικαστηρίου», αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που εκπροσωπεί την οικογένεια του πρώην υπουργού
Η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα
Ισχυρές καταιγίδες με ανέμους 10 μποφόρ και βροχοθύελλες φέρνει η νέα 48ωρη κακοκαιρία - «Θα βρέχει σε όλη τη χώρα»
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού που «αγριεύει» απότομα τις επόμενες ώρες και live γραφικό με την εξέλιξη των φαινομένων - Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την Τρίτη και την Τετάρτη (14/10/26)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
6
Σοκ στη Φθιώτιδα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονης σε παιδικό σταθμό – «Φαινόταν ότι κάτι την βασανίζει, την πονάει»
«Μου είπε ”δεν θέλω να πάω με τίποτα, μαμά, σχολείο”. Με το που άρχισα να μιλάω για το σχολείο, το παιδί έκανε πολύ νευρικές κινήσεις» αποκαλύπτει η μητέρα της ανήλικης
Σοκ στη Φθιώτιδα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονης σε παιδικό σταθμό – «Φαινόταν ότι κάτι την βασανίζει, την πονάει»
10