Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια: Συνελήφθη 52χρονος ύποπτος για εμπρησμό – Εκτελούσε εργασίες με χορτοκοπτικό

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν ωστόσο σε επιφυλακή καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων

Συνελήφθη ένας 52χρονος, αλβανικής καταγωγής, ως ύποπτος υπαίτιος για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χτες (04.07.2025) στη νότια Εύβοια.

Στη σύλληψη του 52χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές, για τη μεγάλη φωτιά που έκαψε κτηνοτροφικές μονάδες, ελαιώνες και αμπέλια σε Μεσοχώρια, Κάρυστο, Λιμνιώνα και Τσακαίους στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος εκτελούσε εργασίες με χορτοκοπτικό, από το οποίο βγήκαν σπίθες κι έτσι ξεκίνησε η φωτιά.

Ο δράστης, διέφυγε στην Αθήνα και διανυκτέρευσε στο σπίτι του γιού του, φοβούμενος την κοινωνική κατακραυγή και την αυτόφωρη διαδικασία αλλά συνελήφθη από τη ΔΑΕΕ.

Αρχικά, την πράξη του ομολόγησε η σύζυγος του στο Αλιβέρι, κατά τη διάρκεια εξέτασης από τις Αρχές. Ωστόσο στη συνέχεια και ο ίδιος, παραδέχθηκε την πράξη του.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν ωστόσο σε επιφυλακή καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων.

Ενισχύσεις έφτασαν στην περιοχή από τη Λαμία, την Πάτρα, την Τρίπολη, την Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Κεχαγιόγλου για την υπόθεση κοκαΐνης μέσα σε ακατέργαστα δέρματα: «Ανέλαβα την υπεράσπιση δύο εκ των συλληφθέντων»
Πρόκειται για συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που «έκρυβαν» σε ακατέργαστα δέρματα
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου
Νάταλι Κάκκαβα για την διάρρηξη του σπιτιού της: «Μου πήραν όλα τα κοσμήματα, έσπασαν κάγκελα και παράθυρα»
«Όλα έγιναν μέσα σε 4 -5 λεπτά, σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά, ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, μας έχουν αφήσει όλους έρμαια των ληστών» τονίζει η Νάταλι Κάκκαβα
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα
7