Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μαύροι καπνοί κάλυψαν την Ακρόπολη και στο βάθος οι φλόγες – Απόκοσμο βίντεο

Φωτιά στην Πάρνηθα: Μαύροι καπνοί κάλυψαν την Ακρόπολη και στο βάθος οι φλόγες – Απόκοσμο βίντεο
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Απόκοσμη είναι η εικόνα σε όλη την Αττική, λόγω των καπνών που την έχουν «σκεπάσει» από τη φωτιά που κατακαίει σε δύο μέτωπα στην Πάρνηθα. Η Ακρόπολη έχει γύρω της μαύρους καπνούς και στο φόντο καίγεται παρθένο δάσος.

Οι καπνοί της φωτιάς στην Πάρνηθα σκέπασαν με καπνούς και στάχτες όλη την Αττική, με την Αθήνα και τις γύρω περιοχές να «ξυπνούν» σήμερα Τετάρτη (23.8.2023) με στάχτη και μυρωδιά καμένου.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media είναι του επικεφαλής φωτογράφου του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Αθήνα και δείχνει την απόκοσμη εικόνα της Ακρόπολης να έχει γύρω της μαύρους καπνούς και τη φωτιά στο φόντο να κατακαίει την Πάρνηθα ενώ πέφτει η νύχτα.

Δείτε το βίντεο:

Η τιτάνια μάχη της κατάσβεσης θα δοθεί και σήμερα στα μέτωπα της Πάρνηθας ενώ ο πύρινος εφιάλτης συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη ημέρα και σε Αλεξανδρούπολη, Ροδόπη και Καβάλα. Στη Φυλή ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα μέτωπα της φωτιάς στην Πάρνηθα φαίνονταν και από τα αεροπλάνα που έφτασαν χθες το βράδυ στην Αθήνα, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε επιβάτης και παρουσιάζει το newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις