Ελλάδα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό

Στην προσαγωγή ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛΑΣ για την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (15.09.2021) στην Πάρνηθα.

Η αστυνομία ερευνά αν ο άνδρας που έχει προσαχθεί έχει σχέση με τη φωτιά που ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Πάρνηθα.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς στην περιοχή επιχείρησαν 55 άνδρες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, ενώ από αέρος έκαναν ρίψεις νερού τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στις προσπάθειες πυρόσβεσης συμμετείχαν και εθελοντές, ενώ δεν απειλήθηκαν σπίτια. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καλοκαίρι» έως τη Μεγάλη Τετάρτη, «φθινόπωρο» έως το Μεγάλο Σάββατο με βροχές και «βουτιά» της θερμοκρασίας - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Έως και το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, αλλά από το βράδυ της ίδιας ημέρας και έως το Μεγάλο Σάββατο θα χαλάσει - Ανεβαίνει ο υδράργυρος την Κυριακή του Πάσχα
Πάσχα
Η Ιωάννα Τούνη απαντά για τη σύλληψή της με δάκρυα στα μάτια: «Διασύρθηκα για 9 χρόνια και οδηγήθηκα στο τμήμα επειδή μίλησα»
Με ένα επτάλεπτο βίντεο στο Instagram, περιέγραψε τη νέα περιπέτεια που βίωσε λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων για το revenge porn βίντεό της
Ιωάννα τούνη 15