Ελλάδα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην προσαγωγή ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛΑΣ για την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (15.09.2021) στην Πάρνηθα.

Η αστυνομία ερευνά αν ο άνδρας που έχει προσαχθεί έχει σχέση με τη φωτιά που ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Πάρνηθα.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς στην περιοχή επιχείρησαν 55 άνδρες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, ενώ από αέρος έκαναν ρίψεις νερού τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Στις προσπάθειες πυρόσβεσης συμμετείχαν και εθελοντές, ενώ δεν απειλήθηκαν σπίτια. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός για την KillSec: Στο στόχαστρο 18χρονος προγραμματιστής στην Αθήνα – Έρευνα για πάνω από χίλιες κυβερνοεπιθέσεις
Μεταξύ των ευρημάτων ξεχωρίζει ένα USB stick, το οποίο, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, περιείχε αντίγραφα ασφαλείας συνομιλιών μέσω εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων
Χάκερ