Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Δήμος Αχαρνών

Φωτιά στην Πάρνηθα: Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Δήμος Αχαρνών
Φωτογραφία Reuters

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της φωτιάς στην Πάρνηθα στέκεται ο Δήμος Αχαρνών, παρέχοντας χώρους φιλοξενίας και άλλες υπηρεσίες σε όσους πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω της πύρινης λαίλαπας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αχαρνών, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να οργανώσει τον χώρο υποδοχής και φιλοξενίας αλλά και για να παρέχει όποιες υπηρεσίες χρειαστούν οι πολίτες, που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους λόγω της φωτιάς στην Πάρνηθα και θα προσέρχονται για φιλοξενία στην ανοιχτή και κλιματιζόμενη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα).

Η ομάδα υποδοχής που συγκροτήθηκε αποτελείται από κοινωνικές λειτουργούς, ψυχολόγο, επισκέπτρια υγείας, νοσηλεύτρια και οικογενειακή βοηθό. Πέρα από αυτή την ομάδα του δήμου, στον χώρο του Δημαρχείου υπάρχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων προκειμένου να προσφέρουν όποια βοήθεια χρειαστεί (τηλ. 2132123127).

Τέλος, όχημα περισυλλογής αδέσποτων ζώων του δήμου Αχαρνών, περιπολεί για να περισυλλέξει και να μεταφέρει σε ασφαλές σημείο, όσα ζώα που εντοπίζονται και βρίσκονται σε κίνδυνο (τηλ. 6974414547).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις