Ελλάδα

Φωτιά στην Πάτρα: Συγκλονιστική αεροφωτογραφία αποτυπώνει την πύρινη κόλαση

Χαμηλά, στην περιοχή της Αρόης, φαίνεται μια ζώνη από φλόγες, ενώ ψηλότερα, προς το Ρωμανό, η φωτιά φαίνεται να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις παρυφές της Πάτρας έφτασε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συχαινά την Τετάρτη (13.8.2025) και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Ο πιλότος Γιάννης Σταυράκης αποτύπωσε το μέγεθος της φωτιάς στην Πάτρα, όπου φαίνεται με ακρίβεια πόσο κοντά έφτασαν οι φλόγες στην πόλη απειλώντας χιλιάδες σπίτια, ανθρώπους και ζώα. 

Στην εικόνα διακρίνεται η φωτισμένη πόλη της Πάτρας ενώ πολύ κοντά διακρίνονται οι τεράστιες φλόγες.

Η αεροφωτογραφία του Γιάννη Σταυράκη
Η αεροφωτογραφία του Γιάννη Σταυράκη

Χαμηλά, στην περιοχή της Αρόης, φαίνεται μια ζώνη από φλόγες, ενώ ψηλότερα, προς το Ρωμανό, η φωτιά φαίνεται να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Σε άλλα σημεία, μικρότερες εστίες μοιάζουν με αναμμένα «καντηλάκια», δείχνοντας πόσο διάσπαρτες και επικίνδυνες είναι οι αναζωπυρώσεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Σε ποιες περιοχές θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα
Έντονα φαινόμενα αναμένονται στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και τις Σποράδες, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα φτάσουν στις Κυκλάδες και την Κρήτη
Βροχή