Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φωτιά στην Πεντέλη: Η απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη – «Το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει»

Φωτιά στην Πεντέλη: Η απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη – «Το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει»

Απάντηση στα όσα του καταλόγισε χθες με αφορμή την φωτιά στην Πεντέλη δίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Γιώργο.

«Είναι πολύ λυπηρό», λέει ο κ. Πατούλης, «ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσής Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την φωτιά στην Παλλήνη. Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομά μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει».

Και συνεχίζει: «Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κας Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα Δούρου και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική. Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική. Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας».

Και καταλήγει: «Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα Ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλό θα ήταν και εσείς όπως όλοι στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε ως πολιτικά εξαπτέρυγα κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις