Ελλάδα

Φωτιά στην Ύδρα: Σε ύφεση το μέτωπο στο Μανδράκι

Ελέγχεται μερικώς η φωτιά στην Ύδρα. Κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες αλλά και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η τελευταία ενημέρωση για τη φωτιά στην Ύδρα αναφέρει ότι τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Μέχρι στιγμής έχει κάψει χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μανδράκι.

 

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν τόσο επίγειες όσο και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη αναζωπύρωση στην Ιεράπετρα στα Φέρμα - 9 μποφόρ οι ριπές των ανέμων, απομακρύνθηκαν 5.000 τουρίστες
Δύσκολες οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στην περιοχή μέχρι το πρωί της Παρασκευής - Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις - Τεράστιες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Ιεράπετρα
Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1
Θερμικός θόλος φέρνει καύσωνα διαρκείας στην Ελλάδα με θερμοκρασίες έως 43°C - Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε μια ανάρτηση αναφέροντας πως: «Από το Σαββατοκύριακοο θερμικός θόλος θα στραφεί και προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα τη μεταφορά των πολύ θερμών αερίων μαζών»
Φωτογραφία αρχείου 14