Ελλάδα

Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης – Ξέσπασε σε υπόγειο οικοδομής και εκκενώθηκαν διαμερίσματα

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο οικοδομής στο Ηράκλειο της Κρήτης νωρίτερα σήμερα (27.10.2023) και η πυροσβεστική έστησε μια μεγάλη επιχείρηση για να τη σβήσει, καθώς έπρεπε να εκκενωθούν και τα διαμερίσματα που βρίσκονταν στους δύο ορόφους από πάνω.

Η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, η οποία ξέσπασε στην περιοχή Μεσαμπελιές.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 9 οχήματα με 20 πυροσβέστες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και το βραχιονοφόρο όχημα, προκειμένου να εκκενωθούν οι δύο όροφοι του κτιρίου, από τα άτομα που βρίσκονταν μέσα.

Η επιχείρηση εκκένωσης των δύο ορόφων ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

fotia irakleio cretalive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις υπόπτους κατονόμασε o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας: Από το LinkedIn στην προφυλάκιση – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή δύο συλληφθέντες – Την Τετάρτη απολογούνται ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
Το κύκλωμα, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε δυνατότητα να παράγει σχεδόν 8 εκατομμύρια τσιγάρα τον μήνα, τα οποία μεταφέρονταν στο εξωτερικό, με κέρδη που ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως
Ο «θρόνος» με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν