Ελλάδα

Φωτιά στο Κρυονέρι: Διακοπή ρεύματος στην Αττική – Δεν λειτουργούν σηματοδότες

Η φωτιά στο Κρυονέρι και την ευρύτερη περιοχή, έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές. Σε επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα από τη διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Η φωτιά που μαίνεται στο Κρυονέρι και την ερύτερη περιοχή έχει προκαλέσει ήδη προβλήματα και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Αρκετές περιοχές στην Αττική, καθώς και στις περιοχές που μαίνεται η φωτιά έχουν διακοπή ρεύματος, ενώ αρκετοί σηματοδότες στην Αττική βρίσκονται εκτός λειτουργίας, καθώς παρατηρούνται και πτώσεις στην τάση του ρεύματος.

Λίγο νωρίτερα, με εεπίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΔΜΗΕ ενημέρωσε σχετικά για επικείμενες ελεγχόμενες διακοπές ρεύματος.

«Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή βόρεια του Κρυονερίου έχει θέσει εκτός λειτουργίας δύο κρίσιμα κυκλώματα που τροφοδοτούν το ΚΥΤ Αγίου Στέφανου, μια από τις σημαντικότερες υποδομές Υπερυψηλής Τάσης στην Αττική.

Η σοβαρότητα της επίπτωσης στο Σύστημα εξαρτάται άμεσα από την κατεύθυνση που θα λάβει η πυρκαγιά το αμέσως επόμενο διάστημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ο ΑΔΜΗΕ έχει εκπονήσει σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ προληπτικό σχέδιο άμυνας του Συστήματος Μεταφοράς το οποίο περιλαμβάνει στοχευμένες κυλιόμενες περικοπές καταναλωτών για τις οποίες θα εκδοθεί έγκαιρη ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Τα έκτακτα μέτρα θα ληφθούν προληπτικά και μόνο στην περίπτωση που κριθεί απολύτως απαραίτητο για την προστασία της λειτουργίας και των υποδομών του Συστήματος και την όσο το δυνατόν ομαλότερη ηλεκτροδότηση των καταναλωτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μέλος του ISIS δήλωνε ο 32χρονος που επιτέθηκε σε ανήλικες στο Αιγάλεω - «Δέχτηκα εντολές για τις πυρκαγιές από άλλο μέλος, που μένει στο Παγκράτι»
«Δήλωνε κατά καιρούς 3, 4 διαφορετικές διευθύνσεις και δεν ίσχυε καμία από αυτές», σύμφωνα με το Mega - «Για κάθε εμπρησμό μου έδιναν 100 ευρώ» ομολόγησε στην Πυροσβεστική
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος
16
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον πρώτο εμπρησμό του 32χρονου που επιτέθηκε στις ανήλικες στο Αιγάλεω
Ο 32χρονος είχε μπει στη χώρα μας από την Κω στις 12 Μαΐου του 2024, κατέθεσε αίτηση ασύλου καθώς ήταν πρόσφυγες πολέμου και αφού την ελαβε έφτασε στην Αθήνα , όπου δεν ειχε μόνιμη κατοικία και ο ίδιος δήλωνε άστεγος
Ο 32χρονος Παλαιστίνιος με συριακή υπηκοότητα που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ 5
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 7