Ελλάδα

Φωτιά στον Άγιο Κωνσταντίνο Δελφών

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε σε δάσος στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος των Δελφών.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική στην μάχη έχουν ριχτεί 26 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου, 9 οχήματα και 2 αεροσκάφη. 

Μιλώντας στο newsit.gr ο Παναγιώτης Ταγκάλης Δήμαρχος Δελφών είπε: «Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ήδη την έχουν περιορίσει. Διερευνάται το ενδεχόμενο του εμπρησμού γιατί έχουμε ξαναδεί τέτοια φαινόμενα και άλλες φορές στην ίδια κοινότητα».   

https://twitter.com/LILAXR/status/1417034150268260353?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χιονοπόλεμος» μετεωρολόγων: Αντιπαράθεση Τσατραφύλλια και Μαρουσάκη για τον χιονιά - «Η φωτοβολίδα εξελίσσεται σε στρακαστρούκα»
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε την κακοκαιρία ως ένα φαινόμενο σύντομης διάρκειας, κάνοντας λόγο για «πολική φωτοβολίδα που θα περάσει γρήγορα»
Χιόνι 13