Ελλάδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Με εγκαύματα μέχρι και 90% ο 41χρονος και ο 54χρονος που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ

Ο 41χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ με εγκαύματα ολικού πάχους 75% σε όλο του το σώμα και ο 54χρονος με εγκαύματα στο 90% του σώματός του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ νοσηλεύονται οι δύο εγκαυματίες από τη φωτιά σε επιχείρηση με ανταλλακτικά στον Ασπρόπυργο, το πρωί της Πέμπτης (9.7.26).

Στο ΚΑΤ έχουν διακομιστεί δύο εγκαυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, ένας 41χρονος και ένας 54χρονος. Αμφότεροι έχουν πολύ σοβαρά εγκαύματα σε ολόκληρο σχεδόν το σώμα τους, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ με εγκαύματα ολικού πάχους 75% σε όλο του το σώμα και πιθανό εισπνευστικό έγκαυμα. Οδηγήθηκε στο χειρουργείο και στη συνέχεια θα εισαχθεί στη ΜΕΘ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος έχει εγκαύματα ολικού πάχους στο 90% του σώματός του και έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι από την πυρκαγιά 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Στο Θριάσιο από τους έξι που είχαν μεταφερθεί αρχικά παραμένει ο ένας ενώ στο Αττικόν από τους πέντε που είχαν μεταφερθεί παραμένουν οι τέσσερις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: «Έκλαιγα, προσπάθησα να καταλάβω τι έχει συμβεί, είχα σαστίσει» – Οι σοκαριστικές περιγραφές του πρώτου καταγγέλοντα βιασμούς
Ο μάρτυρας μίλησε για χειραγώγηση από πλευράς Λιγνάδη, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νεαρού, σε μια ευάλωτη περίοδο για τον ίδιο
Λιγνάδης