Ελλάδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο στην περιοχή Ρουπάκι – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα της Τρίτης (01.08.2023) στον Ασπρόπυργο στην περιοχή Ρουπάκι. Η εστία εκδηλώθηκε έξω από το οικιστικό κομμάτι, καίγοντας ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Η φωτιά στη θέση Ρουπάκι στον Ασπρόπυργο δεν απειλεί, τουλάχιστον προς το παρόν, σπίτια. Οι φλόγες αποτεφρώνουν θάμνους και ξερά χόρτα. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς παίρνουν μέρος 19 πυροσβέστες, με 7 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Ρίψεις νερού πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

 

Οι ενέργειες των πυροσβεστικών δυνάμεων έφεραν αποτέλεσμα, καθώς στις 7:15 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

  

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Κοκτέιλ» αναισθητικών και απανωτά ιατρικά λάθη – Τι προκαλεί ο συνδυασμός προποφόλης και μιδαζολάμης
Εκτεταμένη ισχαιμία του μυοκαρδίου δείχνουν οι ιστολογικές του τραγουδιστή αποδεικνύοντας πως η γιατρός είχε στα χέρια της ασθενή με εν εξελίξει έμφραγμα
Γιώργος Μαζωνάκης
Έξι συλλήψεις για φωτιές από αμέλεια σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια
«Υπενθυμίζεται ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αντιπυρική περίοδο, η οποία διαρκεί έως και τις 31 Οκτωβρίου, και εξακολουθούν να ισχύουν οι προβλεπόμενες απαγορεύσεις και περιορισμοί»
Πυροσβεστική