Ελλάδα

Φωτιά τώρα στη Βραυρώνα Αττικής – Σηκώθηκαν δυο αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Βραυρώνα Αττικής το μεσημέρι της Κυριακής (27.06.2021).

Η φωτιά ξεκίνησε και έκαψε δασική έκταση και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στη Βραυρώνα ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.

Λίγο μετά τις 16:00 έγινε γνωστό ότι η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν για να σβήσουν τη φωτιά 21 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, έξι οχήματα, δυο αεροπλάνα, ένα ελικόπτερο, ενώ υπάρχει και συνδρομή από εθελοντές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έξι συλλήψεις για φωτιές από αμέλεια σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια
«Υπενθυμίζεται ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αντιπυρική περίοδο, η οποία διαρκεί έως και τις 31 Οκτωβρίου, και εξακολουθούν να ισχύουν οι προβλεπόμενες απαγορεύσεις και περιορισμοί»
Πυροσβεστική