Ελλάδα

Φωτιές στην Αττική: Άρχισαν οι καταγραφές ζημιών

Άρχισε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 9 Αυγούστου, η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις φωτιές των προηγούμενων ημερών.

Ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτοψίες στους Δήμους Αχαρνών (Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες), Ωρωπού (Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Δροσοπή), Κηφισιάς (Αδάμες), Διονύσου (Κρυονέρι), Λοκρών (Μαλεσίνα).

Στόχος να ολοκληρωθεί η καταγραφή το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία των αποζημιώσεων των πληγέντων συμπολιτών μας.

apografi

Η αποκατάσταση των πληγέντων συμπολιτών μας και των υποδομών, είναι πολιτική προτεραιότητα της Κυβέρνησης, όπως δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στις Σέρρες: 17χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – 18χρονος κατηγορείται πως τον χτύπησε για μία κοπέλα
Ο 18χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως χτύπησε το θύμα επειδή παρενοχλούσε με μηνύματα την σύντροφό του - Τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η αδελφή του
Αστυνομικοί
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
66
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το πρωί της Πέμπτης - Οι έξι περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Η ΕΜΥ κάνει λόγο για κόκκινη προειδοποίηση και μιλά για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Επισημαίνεται πως οι βροχοπτώσεις εκτός της μεγάλης έντασης θα έχουν και μεγάλη διάρκεια
άνθρωπος με ομπρέλα