Ελλάδα

Φοβούνται τρομο-χτύπημα σε “μεγάλο” πολιτικό στόχο

Υπό άκρα μυστικότητα αν και σε κόκκινο συναγερμό οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ήδη στήσει έναν “φράκτη” προστασίας τόσο γύρω από κεντρικά κτίρια-σύμβολα, όσο και γύρω από πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και ξένους διπλωμάτες και πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την εφημερίδα “το Έθνος” οι “κοριοί” των υπηρεσιών “έπιασαν” συνομιλίες που αν και κωδικοποιημένες προδίδουν επερχόμενο “μεγάλο χτύπημα”, οι συνομιλίες αξιολογήθηκαν από έμπειρα στελέχη της αντιτρομοκρατικής ως σοβαρές και έτσι σήμανε πραγματικός συναγερμός.

Υπό άκρα μυστικότητα τα κτίρια κομμάτων, ειδικά όσων μετέχουν στη νέα κυβέρνηση, κτίρια πρεσβειών, όπως των ΗΠΑ της Γερμανίας και της Βρετανίας, αλλά και κτίρια υπουργείων, αλλά και αυτό της Βουλής έχουν ζωστεί από αστυνομικούς με ειδικές εντολές.

Παράλληλα έχουν αυξηθεί τα μέτρα, αλλά και το προσωπικό ασφαλείας πολύ συγκεκριμένων προσώπων, όχι μόνο Ελλήνων, αλλά και ξένων.

Από τα μέτρα ασφαλείας δεν έχουν εξαιρεθεί ούτε οικονομικοί παράγοντες της χώρας και αυτή τη φορά δεν πρόκειται μόνο για επιχειρηματίες.

Οι πληροφορίες μιλούν για “κάτι μεγάλο”, λένε πως στόχος θα είναι “η καρδιά του πολιτικού συστήματος” και εκείνο που “τρομάζει” περισσότερο είναι η… σιγή των τρομοκρατικών ομάδων εδώ και καιρό που σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει οδηγήσει σε “εντυπωσιακά” χτυπήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος που βρέθηκε λιπόθυμος σε στέκι νεαρών στη Λάρισα - Έχει χτυπήματα στο κεφάλι
Βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να εξακριβωθεί ο λόγος που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση ο νεαρός
Ασθενοφόρο