Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φράκαραν” οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας στο μετρό [pics]

“Φράκαραν” οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας στο μετρό [pics]

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους, μιας και τα μετρό δεν κινούνται σήμερα Πέμπτη (26.10.2017) λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή, καθώς το μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους “καθηλώνει” τα αμάξια.

Όπως δείχνουν και οι αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr, προβλήματα εντοπίζονται τόσο στην Κηφισίας όσο και στην περιφερειακή Υμηττού.

Τι λέει η ανακοίνωση για την απεργία στο μετρό

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση για την απεργία: “Η ΣΤΑ.ΣΥ. αντιστέκεται στο χάος που οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας η επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη τους στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων”.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων λειτουργίας του μετρό της Αθήνας έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στη μετάβαση στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σημειώνουν, ωστόσο, ότι με την απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη για άμεση κατάργηση της χάρτινης μηνιαίας κάρτας στις αρχές Οκτωβρίου και την αντικατάσταση της από «έξυπνη» κάρτα μέσα σε έναν μήνα έχει δημιουργηθεί χάος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις