Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκ: Αγνοείται η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη! Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Σοκ: Αγνοείται η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη! Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις
Φωτογραφία: Eurokinissi

– Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το δράμα! Δεκάδες οι αγνοούμενοι – Ανάμεσα τους και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγος της Δημήτρης Τουρναβίτης, αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας
– Τουλάχιστον 77 οι νεκροί – 164 είναι οι ενήλικες τραυματίες – Επίσης υπάρχουν 23 τραυματισμένα παιδιά
– «Βγήκα σαν τρελή και έτρεξα στην παραλία, έβαλα το κεφάλι μου στο νερό»
– Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες ανθρώπων που γλίτωσαν τελευταία στιγμή από τον πύρινο όλεθρο
– ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ LIVE BLOGGING του newsit.gr

Μέρα θλίψης, πόνου και οδύνης ξημέρωσε στην χώρα. Οι φωτιές που έκαιγαν ανεξέλεγκτα από το μεσημέρι της Δευτέρας, 23.07.2018, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 77 συνάνθρωποί μας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής.

Στο Μάτι, η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. Στην Κινέτα το ίδιο. Συνεχώς οι Αρχές ανακαλύπτουν απανθρακωμένα πτώματα. Ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος, την στιγμή που δεκάδες άνθρωποι ακόμη αγνοούνται.

63 άνθρωποι είχαν χάσει την ζωή τους στις φωτιές του 2007 και η ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από την επόμενη μέρα από την φωτιά στο Μάτι στο live blogging του newsit.gr

 

Δεν υπάρχουν λόγια για την τραγωδία από τις φωτιές

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την τραγωδία από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά της Αττικής. Οι εικόνες που έχουν αντικρύσει όσοι βρέθηκαν στα σημεία που πέρασε η πύρινη λαίλαπα είναι τουλάχιστον φρικιαστικές. Και θεωρείται βέβαιο ότι οι 74 νεκροί δεν θα είναι ο τελικός απολογισμός από το κακό που χτύπησε στην καρδιά του καλοκαιριού ανυποψίαστους πολίτες.

Οι νεκροί είναι τόσο στην στεριά όσο και στην θάλασσα και οι ιστορίες πίσω από τον χαμό βρεφών, παιδιών, των μανάδων τους αλλά και ανθρώπων που έπεσαν στις φλόγες για να σώσουν τους δικούς τους θα μας στοιχειώνουν για καιρό. Μανάδες βρέθηκαν στα καμένα νεκρές να έχουν σκύψει πάνω από τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Γονείς έπεφταν με τα παιδιά τους στην θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες που έγλειφαν την ακτή. Και όλα αυτά στην καρδιά της Ελλάδας στην Αττική σε μια περιοχή λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Τους κυνηγούσε ο θάνατος και δυστυχώς τους έπιασε…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις