Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Φρίκη σε ξενοδοχείο στο Μάτι! Βρήκαν λίμνη αίματος και μια θηλιά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θρίλερ σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Μάτι Αττικής. Οι καμαριέρες σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρήκαν μια λίμνη αίματος κι ένα δεμένο σχοινί σε σχήμα θηλιάς. Ένοικος ήταν ένας Πολωνός, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί!

Ο ένοικος του δωματίου, ένας 40χρονος Πολωνός έχει εξαφανιστεί, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής η οποία και διεξάγει έρευνες.

Το χρονικό

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είχαν τουλάχιστον δυο ημέρες να δουν των Πολωνό που είχε νοικιάσει το δωμάτιο. Έτσι άνοιξαν το δωμάτιο με αποτελέσματα να βρεθούν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Στο κέντρο του μονόκλινου, υπήρχε μια λίμνη από αίμα, εμφανώς ημερών, ενώ σε μια άκρη του δωματίου, βρέθηκε ένα σχοινί δεμένο σε σχήμα θηλιάς

Ο Πολωνός που είχε νοικιάσει το δωμάτιο, είχε περίεργη συμπεριφορά όπως λένε στις καταθέσεις που έχουν δώσει οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, κάποιες στιγμές προκαλούσε προβλήματα με την αψυχολόγητη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς ήταν εμφανές πως ο άνθρωπος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ίσως κάποια μορφή κατάθλιψης.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα για το τι έχει γίνει στο μονόκλινο του 40χρονου, ανακάλυψαν στο δωμάτιο κάποια έγγραφα προσωπικά του αλλοδαπού, αλλά και κάποιες ιατρικές εξετάσεις γραμμένες στην Πολωνική γλώσσα.
Παράλληλα σε κάδο απορριμάτων κοντά στο ξενοδοχείο βρήκαν μια ανδρική ζώνη και σχισμένα έγγραφα τα οποία ήταν επίσης γραμμένα στα Πολωνικά.

Άμεσα ενημερώθηκε από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής η Europol, προκειμένου να ενημερωθεί με την σειρά της η Πολωνική Αστυνομία ώστε να δοθούν επιπλέον στοιχεία στις Ελληνικές Αρχές για περαιτέρω έρευνες.

Τι θεωρούν οι Αρχές

Το πλέον σοβαρό ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αστυνομικοί και με δεδομένο το γεγονός πως ο 40χρονος Πολωνός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είναι αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας, αρχικά με βρόγχο καθώς βρέθηκε το σχοινί στο δωμάτιο.

Ίσως, λοιπόν, ο 40χρονος να μην βρήκε την δύναμη να βάλει τέλος στην ζωή του με βρόγχο, και να έκανε μια νέα αυτή τη φορά αιματηρή απόπειρα – να έκοψε τις φλέβες του – και στην συνέχεια να έφυγε από το δωμάτιο προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε