Ελλάδα

Φθιώτιδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 12χρονου!

Αίσιο τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση στη Φθιώτιδα για την ανεύρεση ενός 12χρονου παιδιού που είχε χαθεί στην περιοχή των Ραχών το απόγευμα της Δευτέρας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας, έφυγε από την προσοχή της οικογένειάς του και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Φθιώτιδα και ξεκίνησαν οι έρευνες από το ΑΤ Στυλίδας που ζήτησε και τη συνδρομή Πυροσβεστών από το τοπικό Κλιμάκιο αλλά και από την 7ηΕΜΑΚ προκειμένου να προλάβουν το σκοτάδι.

Τελικά ο 12χρονος εντοπίστηκε στις 20:30′ να περπατά στο στηθαίο ανάμεσα στις δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας στο δρόμο για την Agroinvest στο σημείο που γίνονται έργα.

Σύμφωνα με το lamiareport νταλικιέρης παρατήρησε ένα μικρό παιδί με λευκή μπλούζα και πράσινο σορτσάκι να περπατά στην εθνική στη Φθιώτιδα και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε τόσο περιπολικό από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού, όσο και από τη Στυλίδα βρίσκοντας το μικρό ευτυχώς σώο σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για πεζούς!

Ο 12χρονος διήνυσε αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθεί από την παλιά εθνική Ράχες – Καραβομύλου να περπατά έξω από Αχλάδι και είναι ευτύχημα που δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Πηγή: lamiareport

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: «Τον έσπρωξε στον καναπέ και του έβαλε το μαξιλάρι στο κεφάλι» καταγγέλλει η μητέρα του 8χρονου για την επίθεση του σπιτονοικοκύρη τους
Το αγοράκι φέρεται να είπε στη μητέρα ότι ενώ έπαιζαν έσπασαν κατά λάθος την πόρτα και ο σπιτονοικοκύρης το χαστούκισε και το έσπρωξε στον καναπέ, βάζοντας του ένα μαξιλάρι στο κεφάλι
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ