Ελλάδα

Φυλακές Αυλώνα: “Άνοιξαν” το κεφάλι 22χρονου κρατούμενου!

Ένα ακόμη βίαιο περιστατικό σημειώθηκε εντός σωφρονιστικού ιδρύματος στην χώρα μας και συγκεκριμένα στις φυλακές Αυλώνα.

Ένας 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Αυλώνα για κλοπές, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης, 11.12.2019, στον Αρχιφύλακα με τραύμα στο κεφάλι, λέγοντάς του ότι κινδυνεύει.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι Αρχές περιμένουν να συνέλθει πλήρως για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο κρατούμενους.

Δηλαδή ποιος τον χτύπησε και γιατί…

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό στις φυλακές Αυλώνα

“Σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 11.12.2019) το πρωί, νεαρός αλλοδαπός κρατούμενος διακομίστηκε από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, αρχικά σε τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω τραυμάτων στο κεφάλι. Διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραυματισμού του”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πνίγηκε» η Ζαγορά από την κακοκαιρία με πάνω από 99 χιλιοστά βροχής - Μεγάλος όγκος νερού και στα Ριζώματα Ημαθίας
Σχετικά με την Αττική, ο μεγαλύτερος όγκος νερού έπεσε στα δυτικά και βορειοανατολικά με την «πρωτιά» να παίρνουν Βλυχάδα, Σπάτα, Νέα Μάκρη και Παλλήνη
Βροχή
Άλκης Καμπανός: Συγκίνηση στο σημείο όπου έπεσε νεκρός πριν από 4 χρόνια – Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του
Ενός λεπτού σιγή, λουλούδια και κεριά στην τελετή μνήμης για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του στην οδό που δέχθηκε το θανατηφόρο χτύπημα από οπαδούς του ΠΑΟΚ
Τοιχογραφία για τον Άλκη Καμπανό
Διακόπηκαν προσωρινά οι έρευνες στο εργοστάσιο της «Βιολάντα», φόβοι για νέα έκρηξη λόγω της μεγάλης διαρροής προπανίου
Παρά την προσωρινή διακοπή των ερευνών, συνεχίζονται οι διαδικασίες ελέγχου των τεχνικών στοιχείων και των εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθούν παρατυπίες και αστοχίες
Έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα» 15