Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Φυσικά μοναδική» με μια λέξη: Amita

«Φυσικά μοναδική» με μια λέξη: Amita

Είναι ωραίο να έχεις «σταθερές» στη ζωή. Να «γυρίζεις» πίσω και να είναι πάντα εκεί. Να μεγαλώνεις μαζί τους, να δημιουργείς εμπειρίες.

Γυρίστε λίγο το χρόνο πίσω. Σε εκείνα τα καλοκαίρια της ξεγνοιασιάς. Κάθε πρωί, από το τραπέζι του πρωινού, δεν έλειπε ο χυμός. Πορτοκάλι συνήθως. Και τα απογεύματα, στην παραλία ή στο παιχνίδι. Πάλι εκεί.

Κι όταν με τη μαμά, τα Σάββατα, πήγαινες στο σούπερ μάρκετ, που έμοιαζε με… παιδική χαρά, σίγουρα μέσα σ’ αυτά που θα ζητούσες, θα ήταν χυμός. Και είχε «όνομα». Amita.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε. Μεγαλώσατε, αλλάξατε. Αλλά από το πρωινό δεν λείπει ούτε τώρα ο χυμός. Και τα Σάββατα στο σούπερ μάρκετ (που ακόμα μοιάζουν παιδική χαρά) πάλι ένα από τα προϊόντα στο καλάθι θα είναι χυμός. Ένα πράγμα δεν αλλάζει, το όνομά του. Amita. Πάντα.

Η Amita που φέτος «σβήνει» τα 40 κεράκια της. Η Amita που εκτός από τα παιδικά μας χρόνια, συνδέεται με την εφηβεία, τα πρώτα ξενύχτια. Η Amita που ήταν πάντα εκεί για να μας χαρίσει απόλαυση με τη γεύση της.

Και δεν έχει μόνο παρελθόν. Έχει παρόν και μέλλον. Γιατί εξελίσσεται μαζί με εμάς και για… λογαριασμό μας.

Η Amita είναι πολλά περισσότερα από τον πρώτο συσκευασμένο χυμό που παράχθηκε στην Ελλάδα. Είναι ο αγαπημένος χυμός όλων μας, με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα. Ο χυμός που βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια.

Μαζί με εμάς, η Amita μεγάλωσε. Πλέον, η γκάμα των προϊόντων της διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά.

Η Amita έχει διατηρήσει, τα 40 χρόνια της ζωής της, σταθερά τα στοιχεία που την κάνουν «Φυσικά Μοναδική», όπως η εξαιρετική πρώτη ύλη από φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και με ασύγκριτη γεύση.

Εκείνο που δεν κάνει η Amita είναι να μένει στάσιμη. Είναι μια… σταθερά που εξελίσσεται διαρκώς. Ανανεώνεται, καινοτομεί και δημιουργεί καινούριες γευστικές προτάσεις και προσφέρει στους καταναλωτές κάθε ηλικίας, μοναδικές εμπειρίες.

Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο μερικές από τις καινοτόμες προτάσεις της Amita όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Και δεν προσέχει μόνο εμάς που την επιλέγουμε. Η Amita προσέχει και το περιβάλλον.

Διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες σε όλο το χαρτοφυλάκιο της, ενώ το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

H Amita αποτελεί μέρος της ευρύτερης αλυσίδας αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μίας αλυσίδας από προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες που επιδρούν θετικά στην εγχώρια δραστηριότητα και οικονομία.

Όλα τα προϊόντα Amita παράγονται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Mega Plant, το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών. Από εκεί φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε περισσότερα από 113.000 σημεία πώλησης της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό.

Η Amita είναι ο χυμός όλων. Ένας χυμός γεμάτος αγάπη, απόλαυση και αφοσίωση. Γιατί όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της παραμένει για μια ζωή… φυσικά μοναδική!

Amita, το story της ζωής μας!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις