Ελλάδα

Γ.γ. Εμπορίου: «Χρεώνουν τα PCR περισσότερο από το πλαφόν με την πρόφαση ότι βγαίνουν πιο γρήγορα – Να τους καταγγέλλετε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Υπάρχουν περιπτώσεις που χρεώνουν περισσότερο από το πλαφόν, με διάφορες προφάσεις, ότι για παράδειγμα το τεστ βγαίνει πιο γρήγορα…» αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

«Η υπουργική απόφαση που έχει εκδοθεί σχετικά με το πλαφόν, δεν μιλάει πουθενά για pcr test που βγαίνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Μιλάει για pcr test. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνει όλα τα pcr test είτε τα αποτελέσματα εκδίδονται σε μία ώρα, μέχρι το βράδυ είτε την επόμενη ημέρα. Αυτό σημαίνει πλαφόν» πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm.

Και κατέληξε: «Οπότε δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση εφόσον το τεστ γίνεται εντός διαγνωστικού κέντρου, να ξεπερνούμε τα 47 ευρώ. Τέτοια περίπτωση θα πρέπει να καταγγέλλεται».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «ήδη έχουμε καταγγελίες. Ήδη υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες ερευνώνται και πηγαίνουμε προς την επιβολή προστίμων, ιδιαίτερα σε κάποιες περιπτώσεις που ήταν προκλητικές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ευχαριστώ μαθητή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναβάθμιση του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης
«Κύριε πρωθυπουργέ, αν βλέπετε αυτό το βίντεο, ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας» ανάφερε ο μαθητής
Ο μαθητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος
6
Στην τελική ευθεία ο διάλογος για το νέο Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο
«Ανοίγουμε τον διάλογο με θάρρος. Ξεκινάει η δημόσια διαβούλευση τέλος Σεπτεμβρίου, μέσα από μία πλατφόρμα που έχουμε ήδη οργανώσει, με ερωτήσεις που απευθύνονται σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς», είπε αρχικά η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφία Ζαχαράκη
Λύκειο, Πανελλαδικές