Ελλάδα

Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών: Έσπασαν οστεοφυλάκια και έκλεψαν οστά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει η είδηση ότι άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών και αφού έσπασαν τουλάχιστον 40 οστεοφυλάκια, έκλεψαν άγνωστο αριθμό οστών.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι φύλακες του Γ’ Νεκροταφείου Αθηνών διαπίστωσαν ότι κάποιοι είχαν σπάσει οστεοφυλάκια, ενώ ύστερα από έρευνα διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν κλέψει τα οστά από τουλάχιστον οχτώ οστεοφυλάκια. 

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: Είτε οι δράστες να πίστευαν ότι μέσα στα οστεοφυλάκια βρίσκονταν χρυσά αντικείμενα ή δόντια, είτε οι κλοπές των οστών να συνδέονται με παράξενες τελετές, καθώς ακολουθούσε έκλειψη σελήνης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη της συμμορίας των βορείων προαστίων – Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και των ανήλικων «βαρόνων»
Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο συμμοριών ανηλίκων που δρούσαν ως dealers ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής προμηθεύοντας ακόμα και κοκαΐνη σε παιδιά 13 ετών σε σχολεία και παιδικές χαρές
Ανήλικοι