Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΓΑΔΑ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα DNA για την κατάληψη στη Ματρόζου

ΓΑΔΑ: Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα DNA για την κατάληψη στη Ματρόζου

Διαψεύδει δημοσιεύματα για αποτελέσματα DNA από την πρόσφατη επεισοδιακή επιχείρηση για την κατάληψη στο κτίριο της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι η Ελληνική Αστυνομία.

Επιπλέον, η ΓΑΔΑ διευκρινίζει ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακοί έλεγχοι από τα ευρήματα κατά την επιχείρηση στη Ματρόζου.

Click4more: Koυκάκι: Ένταση, χημικά και κρότου λάμψης σε επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων

“Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”, τονίζει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, και συμπληρώνει:

“Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο”.

Τονίζεται δε, ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα ανέφεραν πως δεν εντοπίστηκε το DNA των παιδιών του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ στα ευρήματα της Ματρόζου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις