Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γαλάτσι: «Μου κόλλησαν το περίστροφο στον κρόταφο» λέει ο ιδιοκτήτης του φούρνου – Βίντεο ντοκουμέντο με τους αδίστακτους ληστές

Γαλάτσι: «Μου κόλλησαν το περίστροφο στον κρόταφο» λέει ο ιδιοκτήτης του φούρνου – Βίντεο ντοκουμέντο με τους  αδίστακτους ληστές

Τις στιγμές τρόμου και αγωνίας που βίωσε σήμερα τα ξημερώματα μέσα στο κατάστημα του στο Γαλάτσι περιγράφει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης φούρνου, που είδε τους ληστές να του κολλάνε το περίστροφο στον κρόταφο και να του ζητάνε να τους δώσουν όσα χρήματα είχε πάνω του.

Όλα ξεκινήσαν λίγα λεπτά πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα όταν ο αρτοποιός βρέθηκε στο κατάστημα του στο Γαλάτσι για να ξεκινήσει την εργασία του. «Κατέβηκα στις 3:45 για να αρχίσω τη δουλειά μου. Ξαφνικά ήρθε ένας με καλυμμένα τα χακτηριστικά του προσώπου του. Μου λέει, μη μιλάς προχωρά προς τα μέσα» λέει στο newsit.gr ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Φώναξα τον υπάλληλο μου να την κοπανήσει, αλλά ήταν ο δεύτερος ληστής εκεί με ένα κατσαβίδι. Μας έδεσαν χειροπόδαρα και μας ζήτησαν να τους πούμε που είναι το καταγραφικό, αλλά και που είναι τα λεφτά».

Στη συνέχεια όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οι τρεις ληστές του ζήτησαν κλειδιά από το διαμέρισμα του. «Στη συνέχεια ανέβηκαν πάνω στο σπίτι. Έψαξαν για περίπου 20 λεπτά. Τους είπα παιδιά δεν υπάρχουν λεφτά. Μου πήραν αυτά που είχα στην τσέπη μου για τις ανάγκες του μαγαζιού» αναφέρει ο 51χρόνος και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Πριν φύγουν μου έβαλαν το όπλο στον κρόταφο και μου είπαν, δώσε μας χρήματα».

Εκτός όμως από τη συγκλονιστική περιγραφή του ιδιοκτήτη του καταστήματος το newsit.gr παρουσιάζει και βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο εμφανίζονται οι τρεις δράστες περίπου 40 λεπτά μετά την εισβολή τους στο κατάστημα.

Στο οπτικό υλικό και οι τρεις άνδρες που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους τρέχουν στην οδό Κυβέλης και χάνονται στα στενά του Γαλατσίου.   

  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις